Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΑΕΚ

Η Επιτροπή Δεοντολογίας το ξέρει;

Τέλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος από την ΑΕΚ. Την αποκάλυψη έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος και στη συνέχεια ο ίδιος επιβεβαίωσε την είδηση.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε:

«Εγώ ξέρω ότι είναι μία δική του απόφαση 100%. Παραιτήθηκε. Ούτε κάποιος καβγάς έγινε, ούτε τίποτα. Έκρινε απλά ότι ολοκληρώθηκε η σχέση του με τη διοίκηση της ομάδας και αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση». Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ήταν επί χρόνια εξωδιοικητικός παράγοντας της ΑΕΚ και δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Συζητώντας με τον Τάσο Νικολόπουλο στην εκπομπή Newsroom, εξάλλου, ο Καρπετόπουλος σημείωσε πως αυτή τη εξέλιξη έγινε σήμερα, μετά, δηλαδή, το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάει ο σύλλογος ήρεμα στο παιχνίδι. «Η κίνηση αυτή θα έχει επιπτώσεις, φαντάζομαι, και στο νέο διοικητικό σχήμα, οπότε περιμένουμε τις αποφάσεις του Μάριου Ηλιόπουλου».

Λίγο αργότερα ο ίδιος ο Γιάννης Παπαδόπουλοςδήλωσε δήλωσε στην “Δίκη” ότι παραιτήθηκε από την ΑΕΚ.

Δήλωσε ότι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Μάριο Ηλιόπουλο, τονίζοντας: «Ήταν απολύτως δική μου επιλογή. Πήρα την απόφαση γιατί έκλεισε ένας κύκλος».

Τον Ιούλιο του 2021 πάντως με σκεπτικό 30 σελίδων η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, έφτασε στην αθώωση όλων των κατηγορούμενων, στην υπόθεση της ΑΕΚ και των εκλογών των Ενώσεων.

Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο σημειώνεται στο σκεπτικό ότι δεν έχει προκύψει «σχέση» του με την ΠΑΕ ΑΕΚ… «Μετά ταύτα θα πρέπει, κατά την πλειοψηφούσα στην Επιτροπή άποψη να κηρυχθεί απαράδεκτη η εν γένει πειθαρχική διαδικασία ως προς αυτόν, με την επισήμανση ωστόσο, ότι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος υπάγεται γενικότερα στη δικαιοδοσία της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ ως μέλος του αθλητικού σωματείου ΑΟ Κρανέας, πλην όμως, οι ως άνω διατυπωθείσες εις βάρος του πειθαρχικές κατηγορίες δεν μπορούν να εξεταστούν υπό την εν λόγω ιδιότητα του καθόσον με την ένδικη τελική έκθεση φέρεται να κατηγορείται υπόλογος μόνο ως αξιωματούχος της ΠΑΕ ΑΕΚ».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα