Πατέρας 17χρονου με τη φαλτσέτα: «Έκαναν πλάκα, το θεωρούσαν παιχνίδι»

«Ως γονέας, θα έλεγα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Λάθος του παιδιού μου που πήρε τη φαλτσέτα και βρέθηκε εκεί, ζητά ταπεινά συγγνώμη», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του 17χρονου που έχει προφυλακιστεί για παρενόχληση 12χρονου συμμαθητή του με φαλτσέτα, υπερασπίστηκε σήμερα την πράξη του νεαρού ως ένα «αθώο» παιχνίδι.

Μιλώντας στην εκπομπή TLive, ο πατέρας είδε «σφάλμα» στο γεγονός πως ο 17χρονος έφερε φαλτσέτα, αλλά όχι στον τρόπο με τον οποίο την χρησιμοποίησε κατά των συμμαθητών του.

«Το παιδί μου επειδή του αρέσει να κουρεύει, πάει σε δουλειές, βάζει στην τσάντα τα βιβλία, τα ρούχα που έχει για τις δουλειές. Μια μέρα είχε ξεχάσει αυτή τη φαλτσέτα , την είδαν τα παιδιά και του είπαν αν μπορείς να μας “φτιάξεις”», ανέφερε.

«Πρώτη φορά που πήρε φαλτσέτα»

Δικαιολογώντας περαιτέρω το περιστατικό, είπε «Έκαναν πλάκα, ήταν η πρώτη φορά που είχε πάρει τη φαλτσέτα, και πολύ κακώς. Δεν έκανε όμως τίποτα με το ζόρι, ήταν παιδική πλάκα».

«Σαν γονέας, θα έλεγα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Λάθος του παιδιού μου που πήρε τη φαλτσέτα και βρέθηκε εκεί, και ζητά ταπεινά συγγνώμη», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του 17χρονου αρνήθηκε επίσης τις αναφορές πως ο γιος του ήθελε να ληστέψει τον 12χρονο υπό την απειλή του αιχμηρού αντικειμένου.

Σε ερώτηση σχετικά με αναφορές και άλλων παιδιών εναντίον του, απάντησε «Έπαιζαν τα παιδιά εκεί, το θεωρούσαν ότι έπαιζαν. Ναι μεν θα το θεωρούσα βία, αλλά από ό,τι μου έχουν πει και τα παιδιά, αυτοί το είχαν πάρει σαν παιχνίδι και δεν τον είχε κρατήσει κανείς, δεν του είχε πάρει κανείς λεφτά».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα