Θεοχάρης: «Η επικοινωνία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με τους υπουργούς είναι πολύ σημαντική»

«Είναι σημαντικό να ανταποκρίνονται οι υπουργοί και οι υφυπουργοί στα ραντεβού που ζητάνε οι βουλευτές, γιατί έτσι δίνεται η ευκαιρία να μιλήσουμε για στρατηγικά ζητήματα», ανέφερε σε συνέντευξή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο ραδιοφωνικής του συνέντευξης, αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν στο κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε ότι «η επικοινωνία ιδιαίτερα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με τους κυβερνητικούς είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι σημαντικό να γίνεται και να ανταποκρίνονται οι υπουργοί και οι υφυπουργοί σε αυτού του είδους τα ραντεβού που ζητάνε οι βουλευτές και από την άλλη είναι καλό γιατί είναι διαφορετικός ο τρόπος λειτουργίας ενός βραδινού φαγητού όπως ήταν αυτό στον Καραβίτη, γιατί δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να μιλήσουμε και πιο στρατηγικά».

Για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Αναφερόμενος στο ζήτημα της φορολόγησης των ελεύθερων επαγγελματιών, ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μια εμβληματική μεταρρύθμιση, μια πάρα πολύ δύσκολη μεταρρύθμιση η οποία έπρεπε να πετύχει δύο πράγματα, να αντιμετωπίσει τη φοροδιαφυγή στους ελεύθερους επαγγελματίες και από την άλλη την πάγια θέση της ΝΔ ότι δεν πρέπει να έχουμε αυξήσεις φόρων, διότι η φορολογική επιβάρυνση μετά την κρίση είχε φτάσει σε υπέρογκα ποσά. Έχω την αίσθηση ότι σε πολλές περιπτώσεις αυτοί που γκρινιάζουν περισσότερο είναι αυτοί οι οποίοι έχουν συνηθίσει για πάρα πολύ καιρό να μην πληρώνουν όσα θα έπρεπε να πληρώνουν και συνεπώς έχω την αίσθηση ότι σε μεγάλο βαθμό αποκατέστησε την αδικία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα