Νιγηρία: Λιοντάρι κατασπάραξε 35χρονο εργαζόμενο ζωολογικού κήπου

«Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου, προφανώς, νιώθοντας άνετα με το ζώο, άφησε ανοιχτή την προστατευτική πύλη και προχώρησε στο τάισμα του ζώου. Mαλάχθηκε από το ζώο και πέθανε επιτόπου», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Προεδρικό Πάρκο Άγριας Ζωής της Βιβλιοθήκης στην Αμπεοκούτα της Νιγηρίας, όταν 35χρονος εκπαιδευμένος χειριστής λιονταριών κατασπαράχθηκε από λιοντάρι.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο ζωολογικός κήπος είπε ότι ο Μπαμπάτζι έδειχνε στους επισκέπτες τη ρουτίνα ταΐσματος του λιονταριού αργά το Σάββατο, όταν «το λιοντάρι προκάλεσε σοβαρά θανατηφόρα τραύματα στον λαιμό του άνδρα».

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Omolola Odutola είπε στους τοπικούς δημοσιογράφους: «Ο φύλακας του ζωολογικού κήπου, προφανώς, νιώθοντας άνετα με το ζώο, άφησε ανοιχτή την προστατευτική πύλη και προχώρησε στο τάισμα του ζώου. Mαλάχθηκε από το ζώο και πέθανε επιτόπου».

Η κ. Odutola εξήγησε ότι το ζώο πυροβολήθηκε αργότερα από το προσωπικό του πάρκου «για να αποφευχθεί περαιτέρω ακρωτηριασμός του σώματος», αναφέρει το BBC News.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα