Αλόνσο-Αλμέιδα: Δεν είναι η πρώτη τους μάχη

Για την παράλληλη πορεία ως παίκτης και προπονητής με τον Αλμέιδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Αλόνσο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε μεταξύ άλλων:  «Έχω μια πολύ καλή σχέση μαζί του, έχω μεγάλο σεβασμό προς τον Αλμέιδα, τόσο επαγγελματικά όσο και από την ανθρώπινη πλευρά. Και σε προσωπικό επίπεδο έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και μου έχει μιλήσει πολύ καλά για την ζωή του και για την πορεία του στην Ελλάδα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και τύχη, αλλά από τη… Δευτέρα και μετά».

Τι  συνδέει τους δύο προπονητές; Το κοινό τους παρελθόν στα γήπεδα του Μεξικού, την περίοδο που ο νυν τεχνικός των κιτρινόμαυρων καθόταν στον πάγκο της Τσίβας και εκείνος των πράσινων στον πάγκο της Πατσούκα.

Προσλήφθηκαν με διαφορά ενός, περίπου, εξαμήνου, ενώ και για τους δύο αυτή ήταν η πρώτη τους προσπάθεια στο Μεξικό. Πρώτος έκανε το βήμα ο Αλόνσο τον Δεκέμβρη του 2014, για να ακολουθήσει ο Αλμέιδα τον Σεπτέμβριο του 2015.

Έμελλε και οι δύο να γράψουν το όνομά τους στην ιστορία των συλλόγων που ανέλαβαν, αφού ο νυν τεχνικός του Παναθηναϊκού έκατσε στον πάγκο της Πατσούκα 173 φορές, ενώ ο νυν προπονητής της ΑΕΚ, 147 σε αυτόν της Τσίβας. Για την ιστορία, ο Αλόνσο συνέχισε στο Μεξικό και στην Μοντερέι, την οποία και καθοδήγησε σε 72 αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα