Αν έχεις τέτοιους υποστηρικτές…

Βαρίδι για την υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου η υποστήριξη του "γαλάζιου" ΣΚΑΙ

Τέσσερα 24ωρα έχουν παρέλθει από το ΠΑΣΟΚικό debate μεταξύ των επίδοξων αρχηγών του «πράσινου» ήλιου και οι απόψεις ακόμη διίστανται για το ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε το μεγαλύτερο γκελ σε όσους πάνε στις κομματικές κάλπες της 6ης Οκτωβρίου. Δεδομένου ότι η τηλεμαχία –όπως κάθε κόντρα τέτοιου είδους– δεν παράγει ένα απτό πολιτικό αποτέλεσμα, μεγαλύτερη σημασία αποκτά η απρόσμενη δυνητική «ήττα» που έπαθε η Άννα Διαμαντοπούλου όχι από τους εσωκομματικούς αντιπάλου της στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ αλλά από την τηλεοπτική υποστήριξη που δέχεται από το φιλοκυβερνητικό μιντιακό συγκρότημα του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικό της διαπίστωσης είναι ότι την επαύριο της «πράσινης» τηλεμαχίας, ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε σχολίασε την τηλεοπτική παρουσία των έξι υποψηφίων λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «ο κ. Δούκας ήταν αδύναμος», ότι «αν ένα κομμάτι θέλει έναν νεολαϊκιστή νεοτσίπρα, τον έχει» και πως ο ίδιος θα έδινε «ψήφο στην κ. Διαμαντοπούλου».

Πριν καν ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, στην «Α» είχαμε γράψει ότι οι παλιοί ΠΑΣΟΚοι είχαν απασφαλίσει με την Άννα Διαμαντοπούλου, ενθυμούμενοι ότι τέσσερις μήνες πριν από τις εθνικές εκλογές του 2019 η Κοζανίτισσα διατυμπάνιζε την πίστη της «στην αυτοδυναμία της Ν.Δ.» και «σε μια διόλου αλαζονική κυβέρνηση Μητσοτάκη», ενώ τον Μάρτιο του 2021, από ο Κυριάκος πρότεινε την Διαμαντοπούλου για τη θέση της γενικής γραμματέως του ΟΟΣΑ.

Γιατί το θυμίζουμε αυτό; Διότι εκεί που η Άννα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποτάξει –και μέσω του ντιμπέιτ– τη ρετσινιά της εντός του ΠΑΣΟΚ νεοδημοκρατικής συνιστώσας και να πείσει για τη νομιμοφροσύνης της στα σοσιαλιστικά ιδεώδη, έρχεται η «μπλε» μιντιακή υποστήριξη από Φάληρο μεριά.

Αν έχεις τέτοιους υποστηρικτές για τη προεδρία του ΠΑΣΟΚ, τι να τους κάνεις τους «εχθρούς»…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα