Βρετανία: 12χρονος και ο παππούς του βρέθηκαν νεκροί στη σκηνή τους, σε κάμπινγκ

Εικάζεται ότι παππούς και εγγονός πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από μια εστία μαγειρέματος

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε οικογενειακό ταξίδι για κάμπινγκ στην Ουαλία.

Θύματα αυτής ο 12χρονος Kaicy Brown και ο 66χρονος παππούς τους του βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σκηνή.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Powys. Ο 12χρονος και ο παππούς του μοιράζονταν μία σκηνή, ενώ ο θείος του βρισκόταν σε άλλη σκηνή κοντά. Περίπου στις 11:00 τοπική ώρα, ο θείος μπήκε στη σκηνή και βρήκε την Kaicy να μην ανταποκρίνεται. Επικοινώνησε με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά το αγόρι δεν ήταν δυνατό να σωθεί.

Σύμφωνα με τον metro.co.uk, πιστεύεται ότι παππούς και εγγονός πέθαναν από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από μια εστία μαγειρέματος. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τοξικολογικές αναλύσεις θα εξετάσουν τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα στο αίμα του Kaicy. Ο ιατροδικαστής εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους συγγενείς για την οικογενειακή τραγωδία. Παράλληλα, διεξάγεται έρευνα για τον θάνατο του παππού.

Στο διαδίκτυο έχει δημιουργηθεί μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για τη μαμά του Kaicy, Jessica, η οποία έχασε και τον γιο της και τον πατέρα της στην τραγωδία. «Στις 15 Σεπτεμβρίου συνέβη το αδιανόητο στον γιο της Kaicy, 12 ετών, και στον πατέρα της. Έφυγαν από τη ζωή από δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα σε ένα ταξίδι κάμπινγκ. Σύμφωνα με τη σελίδα, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για έξοδα κηδείας, μνημόσυνο και νομικά έξοδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα