Ο Μέσι υπέγραψε το «χρυσό» συμβόλαιο!

Μετά από διαπραγματεύσεις τεσσάρων μηνών και τη «γέννηση» δεκάδων σεναρίων περί… μεταγραφής του σε άλλη ομάδα, ο Λιονέλ Μέσι έβαλε την υπογραφή του στο νέο «χρυσό» συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και έγινε ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης στον κόσμο…

Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» είχε θέσει ως βασικό της στόχο να κλείσει το θέμα πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όπερ και εγένετο. Ο Λιονέλ Μέσι συμφώνησε σε όλες τις παραμέτρους και την Παρασκευή (16/5) έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Σύμφωνα με τους νέους όρους, ο Αργεντινός πήρε ετήσια αύξηση της τάξεως των 7 εκατομμυρίων ευρώ. Δηλαδή, από 13 εκατομμύρια που λάμβανε βάσει του παλιού συμβολαίου, θα καρπώνεται πλέον ένα… εικοσάρικο! Αυτές είναι οι στάνταρ αποδοχές του. Διότι με τα μπόνους που έχει συμφωνήσει, στην τετραετία αυτή, θα προσεγγίσει ακόμη και τα 250 εκατομμύρια συνολικά!

Η λήξη του συμβολαίου θα επέλθει το καλοκαίρι του 2018, αν στο μεταξύ βέβαια, δεν υπάρξει νέα διαπραγμάτευση και νέα συμφωνία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ο λόγος που καθυστέρησε η όλη διαδικασία, ήταν κατά κύριο λόγο για τα εμπορικά δικαιώματα του παίκτη. Η Μπαρτσελόνα αξίωνε ένα ποσοστό, καθώς μέσω της ομάδας διακρίνεται και ο Μέσι, αλλά ο Αργεντινός δεν το δεχόταν. Τελικά έγινε το… δικό του. Υποχωρήσεις έκανε και ο Λιονέλ. Πρώτον, δέχθηκε να τερματίσει τη συνεργασία του με την Turkish Airlines. Για την ακρίβεια, δέχθηκε να μην αποδεχθεί την ανανέωση της συμφωνίας τους, που του είχαν προτείνει οι Τούρκοι. Δεύτερον, η Μπαρτσελόνα θα έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει εμπορικά την εικόνα του Μέσι, σε δικές της ξεχωριστές συμφωνίες και να μοιραστεί τα κέρδη με τον παίκτη!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα