Τι έγινε με Μπακασέτα και Ιωαννίδη στο πέναλτι; Όλα καλά;

Στην τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό μετά την απόφαση για… πέναλτι από τον διαιτητή Ευαγγέλου η κάμερα κατέγραψε τον Μπακασέτα να περνά ενοχλημένος δίπλα από τον Ιωαννίδη, με τον Ουναΐ να τραβάει τον διεθνή επιτελικό μέσο προς τα έξω από την περιοχή

Ο Ιωαννίδης είχε πάρει αγκαλιά την μπάλα και δεν την άφηνε για να το εκτελέσει  και δείχνει να μην δίνει σημασία στην αντίδραση του Μπακασέτα!

Αρκετοί ερμήνευσαν τη σκηνή ως μία ένταση ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες του Παναθηναϊκού. Πως ο Ιωαννίδης και ο Μπακασέτας διαφώνησαν σε κάτι, ίσως για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι….

Στον COSMOTE TV έβγαλαν και βίντεο που λέει ότι …συζήτησαν για το ποιος θα εκτελέσει το πέναλτι.

Στον Παναθηναϊκό σπεύδουν να …σβήσουν φωτιά.

Λένε πως  δεν διαφώνησαν και προσθέτουν ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει ορίσει ιεραρχία για τους εκτελεστές στα πέναλτι. Ο Ιωαννίδης είναι ο πρώτος και ο Μπακασέτας ο δεύτερος.

Μάλιστα, λένε ακόμη ότι ο Μπακασέτας είχε  ενοχληθεί με τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού, Γκουγκεσασβίλι ο οποίος φώναζε δυνατά και συνεχόμενα στα αγγλικά ότι “ακούμπησα τη μπάλα πρώτα, δεν τον βρήκα” προκαλώντας τη δυσαρέσκεια του επιτελικού μέσου του Παναθηναϊκού….

Αυτά….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα