Τέλος ο Τσιστιακόφ από τον ΠΑΟΚ

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ. Ο μέχρι πρότινος στρατηγικός σύμβουλος της ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη (15/6) στη Νέα Μεσημβρία και αποχαιρέτησε τους παίκτες της ομάδας.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήταν ευχαριστημένος από την προσφορά του Ρώσου τεχνοκράτη τα τελευταία δύο χρόνια, αφού οι κινήσεις του δεν απέδωσαν και ο «δικέφαλος» δεν έκανε τα βήματα προς τα εμπρός που περίμενε ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικέων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από τη συμπρωτεύουσα, ο Τσιστιακόφ θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες του «διαζυγίου» και ο σύλλογος να μπει στη νέα εποχή του με αυξημένες αρμοδιότητες του προέδρου Ζήση Βρύζα.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη, αφού υπήρχε η αίσθηση ότι το… τέλος του στους «ασπρόμαυρους» τελείωνε, μετά και το ραντεβού που είχε τις προηγούμενες ημέρες με τον Ι. Σαββίδη και απλά υπήρχε αναμονή μέχρι το τέλος των play off, ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο αγωνιστικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα