Τον Οκτώβριο οι εγγραφές στα προγράμματα δημιουργικής μάθησης από τον Δήμο Αθηναίων

Αρχές Οκτωβρίου θα εγκαινιάσει ο δήμος Αθηναίων τα προγράμματα δημιουργικής μάθησης με 39 νέες δραστηριότητες

Τη νέα περίοδο προγραμμάτων δημιουργικής μάθησης από την Τρίτη 1η Οκτωβρίου, εγκαινιάζει ο δήμος Αθηναίων.
Μέσα από τα δώδεκα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝΔΑ), τα οποία βρίσκονται σε ισάριθμες γειτονιές της πόλης, προσφέρονται δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών και να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Οκτώ νέα προγράμματα έρχονται να προστεθούν: Εργαστήριο κόμικς, δημιουργικής γραφής και αρχιτεκτονικής για παιδιά, σεμινάριο κατασκευής κοσμήματος (μακραμέ), κοπτικής – ραπτικής, εκπαίδευση στις κινητές συσκευές για άτομα 60+, Αγγλικά για τον τουρισμό και μαθήματα Capoeira για ενήλικες.

Συνολικά, οι πολίτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 39 διαφορετικές δραστηριότητες που προάγουν τη γνώση, την τέχνη και τη δημιουργικότητα, συνδυάζοντας τη μάθηση με την προσωπική ανάπτυξη και την ελεύθερη έκφραση.

α Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης λειτουργούν ως κυψέλες πολιτισμού και γνώσης, με προγράμματα όπως ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί, δημιουργική κίνηση – μπαλέτο, λατινοαμερικάνικοι και ευρωπαϊκοί χοροί, μουσική, χορωδία, θέατρο, ζωγραφική, αρχιτεκτονική, δημιουργική γραφή, γαλλικά, σκάκι, κεραμική και ανακύκλωση ενδυμάτων.

Δείτε το πρόγραμμα ανά Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα Κέντρα Δημιουργικής Μάθησης της γειτονιάς τους από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ. – 7 μ.μ., ώστε να κλείσουν ραντεβού και να ενημερωθούν για το αναλυτικό πρόγραμμα, το κόστος συμμετοχής και τις διαδικασίες εγγραφής.

Το ετήσιο κόστος εγγραφής είναι 5€, ενώ τα προγράμματα προσφέρονται είτε δωρεάν, είτε με χαμηλό μηνιαίο αντίτιμο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα