Αταμάν: «Η θύρα 13 ζήτησε συγγνώμη για το πανό»

«Ήταν εν αγνοία της διοίκησής μας»

Ο Εργκίν Αταμάν αποκάλυψε σε δηλώσεις του πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τη Θύρα 13 για το πανό, το οποίο προκάλεσε την «έκρηξή» του.
Μετά την ανάρτησή του στα social media, ο Εργκίν Αταμάν προχώρησε και σε δηλώσεις στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, στο οποίο αποκάλυψε πως η διοίκηση του Παναθηναϊκού AKTOR ήταν θυμωμένη με αυτό που συνέβη, ενώ στάθηκε και στο τηλεφώνημα που δέχθηκε από τη Θύρα 13.

 

Να θυμίσουμε πως ο Τούρκος προπονητής θέλησε πριν μερικές ώρες να εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο αντέδρασε τόσο έντονα την ώρα του αγώνα απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο λόγος της «έκρηξής» του ήταν το πανό που είχε «ανέβει» αναφορικά με την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.

Μιλώντας λοιπόν στο «Demirören», ο ίδιος επισήμανε πως το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού, ενώ μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός πως η θύρα 13 ήρθε σε επικοινωνία μαζί του και εξέφρασε τη συγγνώμη της αυτοπροσώπως.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αταμάν:

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού. Είναι απλώς ένα πανό που ανέβασε μια μικρή ομάδα ανθρώπων. Η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους μπάσκετ στην Ευρώπη και ήταν ενάντια σε κάθε είδους πολιτικά πανό να αναμειγνύονται στον αθλητισμό. Επιπλέον, εμπιστεύτηκαν την ομάδα στον προπονητή της Εθνικής Ομάδας της Τουρκίας ενώ συμπεριέλαβαν δύο από τους διεθνείς μας παίκτες τη φετινή σεζόν. Έχει καλές σχέσεις με τον τουρκικό λαό.

 

 

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, η “Θύρα 13”, τηλεφώνησε και εξέφρασε τη συγγνώμη της αυτοπροσώπως. Δήλωσαν ότι αυτό το πανό ανέβηκε χωρίς καμία προειδοποίηση, παρά μόνο από αυτή τη μικρή ομάδα των Ελληνοκυπρίων. . Επιπλέον, το ενδιαφέρον και η αγάπη που μου έδειξαν αυτές τις μέρες στο γήπεδο αλλά και στην πόλη ήταν απίστευτα. Γνωρίζουμε ότι τέτοιες ομάδες ανθρώπων μπορούν να εμφανιστούν οπουδήποτε στον κόσμο».

Χαμός με Αταμάν στην Κύπρο: Σήκωσαν πανό για την τουρκική εισβολή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα