Χαμός με Αταμάν στην Κύπρο: Σήκωσαν πανό για την τουρκική εισβολή οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Έφαγε δυο τεχνικές ποινές και αποβλήθηκε ο Τούρκος προπονητής ενώ στη συνέχεια έκανε ανάρτηση για το θέμα

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην Κύπρο έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την τουρκική κατοχή και κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ανάρτησαν πανό που έγραφε: «50 χρόνια παράνομης κατοχής. Κανείς δεν ξεχνά».

Όπως αναφέρει το κανάλι Omega της Κύπρου, αξίζει να σημειωθεί πως αφότου αναρτήθηκε το εν λόγω πανό, ο Τούρκος προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, φρόντισε σε χρόνο… ρεκόρ να δεχθεί δύο τεχνικές ποινές έτσι ώστε να αποβληθεί και να φύγει από το γήπεδο!

Στο τελευταίο του φιλικό στην Κύπρο και στη Λευκωσία, ο Παναθηναϊκός AKTOR ηττήθηκε 75-88 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τουρνουά “Νεόφυτος Χανδριώτης”.

Όλοι πίστψαν πως η αιτία της αποβολής του ήταν τα σφυρίγματα των διαιτητών, αλλά σήμερα (17/9) ο Τούρκος προπονητής έκανε ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Αντέδρασα με τον πιο δυναμικό τρόπο που μπορούσα, ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα νικούν»

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Τούρκος προπονητής:

Είμαι ο Εργκίν Αταμάν, ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην περσινή “θρυλική” σεζόν την περσινή χρονιά. Υποστήριξα δυνατά το τουρνουά, επειδή πίστεψα ότι θα βοηθήσει στην ‘φιλία και την ειρήνη’ και ήρθα εδώ με πολύ θετικά συναισθήματα.

Την πρώτη ημέρα, μας υποδέχθηκαν θερμά στο αεροδρόμιο. Η αγάπη στα μάτια του κόσμου με έκανε πολύ χαρούμενο. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που υπέγραψα αυτόγραφα, συνάντησα εκατοντάδες φίλους του μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα της φιλίας και της ειρήνης ήταν υποσχόμενη για όλους εμάς.

Παρόλα αυτά, χθες στο γήπεδο, όπου ο αθλητισμός και η φιλία έπρεπε να επικρατήσουν, ένα πολιτικό πανό εμφανίστηκε από μία μικρή ομάδα ανθρώπων, που δεν θεώρησα ότι ταίριαζε με την φιλοξενία που βιώσαμε εκεί. Είχα μία αντίδραση για αυτή την συνθήκη με τον πιο δυναμικό τρόπο που μπορούσα για να τραβήξω την προσοχή εκεί.

Τα γήπεδα είναι μέρη για φιλία και ειρήνη, όχι πολιτική. Γνωρίζω πως οι άνθρωποι που “ανέβασαν” αυτό το πανό δεν θα επηρεάσουν τα συναισθήματα των χιλιάδων ανθρώπων που έχουν δείξει σε εμένα και την ομάδα μου αγάπη από την πρώτη μέρας μας εδώ (σ.σ. στην Κύπρο). Θα υπάρχει πάντα ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ μας.

Παρομοίως, οτιδήποτε κι αν γίνεται, η αγάπη μου για τους πραγματικούς φίλους του μπάσκετ θα είναι η ίδια. Διότι αυτό που μας φέρνει κοντά περισσότερο από καθετί είναι η κοινή μας αγάπη για το μπάσκετ.

Πιστεύω ότι ο αθλητισμός και η φιλία πάντα θα νικούν.

Εργκίν Αταμάν”

Το insta story του Εργκίν Αταμάν
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα