«Γκάζια» ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό

Προβληματισμένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τα όσα είδε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν μίλησε στους παίκτες μετά το παιχνίδι. Πριν από αυτό είχε φροντίσει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου ότι χρειάζεται προσπάθεια και προσοχή για να έρθει η νίκη, αλλά στο γήπεδο δεν είδε αυτά που είχαν δουλέψει.

Τη Δευτέρα, όπου η ομάδα έκανε αποθεραπεία, ο Βάσκος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να βγάλουν αντίδραση.

«Δεν κάναμε πολλά απ’ όσα έπρεπε να κάνουμε, άλλα δουλεύουμε, άλλα ετοιμάσαμε κι άλλα κάναμε στο γήπεδο. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τέτοια εικόνα. Πρέπει άμεσα να βελτιωθούμε, να βγάλουμε αντίδραση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο Μεντιλίμπαρ έκανε και τις παρατηρήσεις του για το γεγονός πως έλειψε η ταχύτητα, η φαντασία και η ψυχραιμία στο δεύτερο ημίχρονο από το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων».

Βέβαια, και ο ίδιος είχε ότι κάποιες του κινήσεις δεν λειτούργησαν, όπως τα τρία χαφ σε ένα ματς που δεν είναι ντέρμπι ή στην Ευρώπη, αλλά κόντρα σε αντιπάλους που παίζουν κλειστά, χρειάζεται άλλη προσέγγιση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα