Πέθανε το ιδρυτικό μέλος των Jackson 5 και αδερφός του Μάικλ Τζάκσον, Τίτο

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Τίτο Τζάκσον, ο αδερφός του Μάικλ Τζάκσον ο οποίος υπήρξε και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Jackson 5

Ο Τίτο Τζάκσον, ο οποίος μαζί με τους αδελφούς Μάικλ, Τζερμέιν, Τζάκι και Μάρλον ήταν ιδρυτικό μέλος του εμβληματικού οικογενειακού συγκροτήματος Jackson 5, πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 70 ετών.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή, ο μακροχρόνιος φίλος και συνεργάτης της οικογένειας Τζάκσον, Στιβ Μάνινγκ, ο οποίο μιλώντας στο Entertainment Tonight, ανέφερε πως ο Τίτο υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ οδηγούσε, προσθέτοντας ότι η αιτία θανάτου είναι επίσημα αδιευκρίνιστη. Το περιοδικό People επιβεβαίωσε την είδηση με τον ανιψιό του Τίτο, Σλίγκι Τζάκσον.

Πρόσφατα ο Τίτο είχε δώσει συναυλίες με τους αδελφούς Μάρλον και Τζάκι, με τελευταία στην Αγγλία πριν από μία εβδομάδα.

Τα τέσσερα διαδοχικά νούμερο 1 singles του συγκροτήματος στο Billboard Hot 100 “I Want You Back”, “ABC”, “The Love You Save” και “I’ll Be There” αποτέλεσαν μέρος των θεμελίων αυτού που έγινε γνωστό ως Jacksonmania, καθώς τα αδέρφια τραγουδούσαν και χόρευαν, κερδίζοντας τις καρδιές των Αμερικανών και όχι μόνο.

Οι Jacksons αποτέλεσαν ένα σημαδιακό boy band με επιτυχία στα charts και στην κουλτούρα, ειδικά στα σπίτια των μαύρων σε όλη τη χώρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα