Έβαλε πέντε γκολ και οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν για την ενδεκάδα…

Σερί τεσσάρων νικών «τρέχει» η Παλμέιρας, καθώς νίκησε 5-0 την Κρισιούμα, ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα έχασε την ψυχραιμία του στη συνέντευξη Τύπου.

Σε ερώτηση για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Συγκεκριμένα, δημοσιογράφος τον ρώτησε αν οι Μαουρίσιο και Ραφαέλ Βέιγκα θα μπορούσαν να παίξουν μαζί στη βασική ενδεκάδα. Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε και απάντησε πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να κάνει μάθημα προπονητικής.

«Ξέρω ότι όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι θα θέλατε να καθίσετε εδώ στη θέση μου, καταλαβαίνω αυτή την πλευρά. Αλλά, για άλλη μια φορά λέω: πρέπει να σπουδάσεις, να τελειώσεις προπονητική και μόνο τότε μπορείς να καθίσεις εδώ και να επιλέξεις τους παίκτες για την ομάδα που θεωρείς εσύ ότι είναι η καλύτερη.

Έχετε το δικαίωμα να κάνετε ό,τι ερωτήσεις θέλετε, οι οποίες είναι θεμιτές, κι επίσης έχω το δικαίωμα να απαντήσω με όποιον τρόπο θέλω. Αυτές είναι οι επιλογές του προπονητή. Δεν δικαιολογώ στους παίκτες μου γιατί τους βγάζω, γιατί τους βάζω, γιατί παίζω με τρεις αμυντικούς ή γιατί παίζω με τέσσερις», τόνισε εμφανώς εκνευρισμένος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα