Χ. Σπίρτζης: «Ο Κασσελάκης κάθε βδομάδα που περνάει τσαλαπατά αξίες και καταστατικό του κόμματος»

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταλόγισε στον Σ. Κασσελάκη ότι «το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καρέκλα και η χρηματοδότηση από το κράτος για το κόμμα. Το σήριαλ “καρεκλοκένταυρος ετών 35” τελείωσε», συνέχισε και επισήμανε ότι το σχέδιο του κ. Κασσελάκη ήταν «να μπει ιδιώτης στην Αυγή και στο Κόκκινο».

Στο ίδιο ύφος, ο κ. Σπρίτζης καυτηρίασε την εικόνα “φίλων” του Κασσελάκη, να φωνάζουν έξω από την Κουμουνδούρου: «Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει μομφή, ο ένας δρόμος είναι να κάνει δικό του κόμμα, είτε να δώσει αξιοπρεπώς τη μάχη μέσα στο κόμμα του. Εδώ βλέπουμε τραμπικές συμπεριφορές, οι οποίες υποκινήθηκαν από πριν» επεσήμανε αναφερόμενος στις αποδοκιμασίες κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έξω από τα γραφεία του κόμματος και πρόσθεσε: «Αυτά που ζήσαμε θυμίζουν ακροδεξιά μορφώματα».

Ενημέρωσε δε ότι έχει κάνει καταγγελία στην επιτροπή δεοντολογίας για τον κ. Κασσελάκη», τον οποίο κατηγόρησε ότι «κάθε βδομάδα που περνάει τσαλαπατά τις αξίες και το καταστατικό του κόμματος. Είναι δυνατόν να μιλάει για κουκούλες στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ;»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα