«Ψάχνονται» στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε πολλές μέτριες εμφανίσεις και ότι δείχνει ασύνδετος.

Στις δηλώσεις του μετά από τη λήξη του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις απουσίες των ερυθρόλευκων και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το ρόστερ της σεζόν 2024/25.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στα φιλικά: “Είχαμε μέτριες εμφανίσεις, δείχνουμε αρκετά ασύνδετοι. Αν με ρωτάτε αν είναι φυσιολογικό, σε μεγάλο βαθμό, ναι. Όχι τόσο επειδή έχουμε πολλούς νέους παίκτες, αλλά γιατί πρέπει ο καθένας να βρει τον ρόλο του στην ομάδα.

Αυτό απαιτεί χρόνο και δουλειά. Παίζουμε με αδόκιμα σχήματα χωρίς τους δύο παίκτες στο ‘5’, χωρίς τον game changer που έχουμε, τον ΜακΚίσικ. Αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε αυτά τα σχήματα. Το θέμα είναι ότι και εγώ προσπαθώ να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά των παικτών, τα θετικά και τα αρνητικά”

Για την κατάσταση των παικτών του: “Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε διαφορετικό επίπεδο φόρμας. Παίκτες που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού, όπως για παράδειγμα ο Γκος, παίκτες που πήραν παραπάνω άδεια λόγω εθνικής ομάδας, όπως οι Παπανικολάου και Γουόκαπ. Ο Πετρούσεβ έχει κάνει μιάμιση προπόνηση και δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα