Όλα “μηδέν” στη Λαμία

Σε ένα δυνατό και γεμάτο πάθος παιχνίδι στη Λαμία, η τοπική ομάδα και η Καλλιθέα προσπάθησαν για το τρίποντο δίχως να τα καταφέρουν (0-0). Ειδικά προς το τέλος της αναμέτρησης αμφότερες οι ομάδες επιχείρησαν να βρουν το γκολ της νίκης, αλλά έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι που είχαν δοκάρι με τον Βαλμπουενά.

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο στο «Αθανάσιος Διάκος», η Καλλιθέα μπήκε καλύτερα στο ματς, ενώ η Λαμία δεν είχε στην ενδεκάδα της τον κορυφαίο παίκτη της έως τώρα , τον Φουρτάδο. Προσπάθεια για φάσεις έκαναν και οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα, καθώς και οι γηπεδούχοι άρχισαν σταδιακά να βρίσκουν ρυθμό, όμως έλειπε η μεγάλη ευκαιρία. Η Καλλιθέα απείλησε με τον Μανθάτη στο 32’ σε μια πραγματικά καλή στιγμή, ενώ έως το τέλος του ημιχρόνου έγιναν προσπάθειες για τις δύο ομάδες με τις αμυντικές αντιδράσεις τους να είναι αποτελεσματικές.

Γρήγορα στην επανάληψη ο Μαρίνος Σατσιάς έβαλε τον Φουρτάδο αντί του Γκουίντο στο παιχνίδι, ενώ και το ιταλικό τιμ της Καλλιθέας είχε επιθετική αλλαγή με τον Τζιάνι στη θέση του Ουλντρίκις. O Κόστιτς έκανε δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Ντεμέτριους στην πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη, ενώ στο 72′ η εκτέλεση φάουλ του Βλαχομήτρου ήταν για λίγο άστοχη. Νωρίτερα οι δύο προπονητές είχαν κάνει μαζεμένες αλλαγές, προσθέτοντας ποιότητα (Ενρίκεζ, Βαλμπουενά) για να βρουν το γκολ. Ευκαιρία είχε η Λαμία στο 76′, αλλά ο Μότοκ πρόλαβε έστω και πεσμένος να διώξει την μπάλα πριν αυτή φτάσει στον αμαρκάριστο Φουρτάδο.

Η Καλλιθέα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 83′, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε το σουτ του Τζιάνι και στη συνέχεια μετά από γύρισμα του Βαλμπουενά ο Ντεμέτριους αστόχησε. Στο 85′ η Λαμία απάντησε με δυνατό σουτ του Ενρίκες που έφυγε λίγο άουτ και στο 86′ ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε ένα έξοχο σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Στις καθυστερήσεις ο Κορνέζος μετά από φάουλ του Φουρτάδο αστόχησε με κεφαλιά.

 

ΛΑΜΙΑ: Κόστιτς, Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Αντράντε, Ραντόνια, Μπίκοβ (69′ Ενρίκεζ), Νούνιες, Ρινγκ (69′ Σαραμαντάς), Γκουίντο (52’ Φουρτάδο), Μέκιτς (69′ Δοϊρανλής), Βλαχομήτρος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαραγκάν, Μανθάτης, Σοΐρι, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ντιμπά, Μερκάτι (70′ Ματίγια), Ντεμέτριους (85′ Λουκίνας), Μουτίνιο (70′ Βαλμπουενά), Ουλντρίκις (58′ Τζιάνι)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα