Χουάνκαρ: «Παναθηναϊκός, αλλά είμαι επαγγελματίας»

Ο Χουάνκαρ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και μετακόμισε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, για χάρη του Άρη.

Ο Ισπανός μπακ, μίλησε στην κάμερα της Nova για την ερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (15/09), τονίζοντας πως θα δώσει τα πάντα για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος για τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στον Άρη, απάντησε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, που ο Άρης μού έδωσε αυτή την ευκαιρία! Όλος ο κόσμος γνωρίζει τι σήμαινε ο Παναθηναϊκός για εμένα. Ωστόσο, εγώ είμαι επαγγελματίας. Η σχέση μου τον Παναθηναϊκό δεν σημαίνει ότι δεν θα δώσω ό,τι έχω για την ομάδα στην οποία ανήκω τώρα, τον Άρη! Θα δώσω ό,τι καλύτερο και θα παλεύω συνέχεια για τον Άρη».

Ερωτώμενος για τον στόχο που έχει θέσει ο ίδιος ερχόμενος στη νέα του ομάδα, τόνισε:

«Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι μια ομάδα, η οποία πάντα παλεύει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε ως ομάδα πολύ υψηλούς στόχους, για να είμαστε ψηλά στη βαθμολογία».

Αναφορικά με το γεγονός ότι στον Άρη βρήκε πολλούς συμπατριώτες του, Ισπανούς, σχολίασε:

«Πράγματι, είμαστε πολλοί Ισπανοί στην ομάδα! Έχουμε πολλή εμπειρία και μπορούμε αυτή την εμπειρία συνολικά να τη μεταδώσουμε στην ομάδα».

Σχετικά με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Άρη, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος, είπε:

«Τώρα μαθαίνω την ομάδα, ενώ προσπαθώ να ανακτήσω τη φυσική μου κατάσταση. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είμαι απολύτως έτοιμος. Πιστεύω, πάντως, ότι η ομάδα είναι πολύ καλή και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς στην Κρήτη, στο παιχνίδι που έχει μπροστά της».

Σε ό,τι αφορά στον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, επισήμανε, στέλνοντας μήνυμα και στους συμπαίκτες του, ως καλός γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτό το παιχνίδι:

«Πάντα ο ΟΦΗ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Πάντα είναι δύσκολο να πάρεις βαθμούς στην έδρα του. Το ξέρω καλά κι από τον Παναθηναϊκό αυτό. Αν, όμως, είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι, μπορούμε να νικήσουμε. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι, να θέλουμε να φύγουμε νικητές από το παιχνίδι αυτό, για να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε αυτόν τον στόχο και πιστεύω ότι έτσι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα