ΠΑΣΟΚ εκλογές  : Ντέρμπι μεταξύ Δούκα και Ανδρουλάκη δείχνει νέα δημοσκόπηση

Οι Ν. Ανδρουλάκης και Χ. Δούκας ξεχωρίζουν των αντιπάλων τους, με διαφορά που τους φέρνει αντιπάλους στον β΄ γύρο των εκλογών. Οι μεταξύ τους οι διαφορές είναι στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος

Μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δίνουν Χάρης Δούκας και Νίκος Ανδρουλάκης σύμφωνα με νεά δημοσκόπηση ενώ το αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στο δεύτερο γύρο. Σε περίπτωση που Ανδρουλάκης και Δούκας βρεθούν αντιμέτωποι στο β’ γύρο, τα στοιχεία της δημοσκόπησης της DATA Consultants που έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας «Πελοπόννησος», δείχνουν μία αναμέτρηση – ντέρμπι.

Σύμφωνα με τα βασικά συμπεράσματα της δημοσκόπησης όλοι οι υποψήφιοι απέχουν πολύ από το αναγκαίο 50% της εκλογής από τον πρώτο γύρο.Η Άννα Διαμαντοπούλου ακολουθεί των δύο πρώτων, με διαφορά που την κατατάσσει σήμερα 3η σαφώς.

Ακολουθεί ο Παύλος Γερουλάνος με ποσοστό που τον κατατάσσει σαφώς τέταρτο.

Οι λοιποί υποψήφιοι λαμβάνουν πολύ μικρότερα ποσοστά και η ανάλυση της συμπεριφοράς του εκλογικού τους σώματος έχει σημασία να γίνει περισσότερο ως προς τον δεύτερο γύρο.

«Πρόθεση ψήφου» Α Γύρου
Ο Ν. Ανδρουλάκης προηγείται κατά 1,8% του Χ. Δούκα στους «ψηφοφόρους. ΠΑΣΟΚ», και στο ευρύ σώμα. Ο Χάρης Δούκας προηγείται κατά 5,1% της Άννας Διαμαντοπούλου. στους «ψηφοφόρους ΠΑΣΟΚ» και κατά 1,6% στο ευρύ εκλογικό σώμα.

Πρόθεση ψήφου Β΄ γύρου
Χ. Δούκας – Ν. Ανδρουλάκης

Ισοψηφία: Οι απαντήσεις στα πλαίσια του στατιστικού σφάλματος. Οι του Π. Γερουλάνου μετακινούνται σε υψηλό βαθμό στον Χ. Δούκα. Οι του Μ. Κατρίνη μετακινούνται στον Ν. Ανδρουλάκη αλλά έχει και πολλούς αναποφάσιστους. Οι της Άννας Διαμαντοπούλου ελαφρά υπέρ Ν. Ανδρουλάκη. Οι «αναποφάσιστοι» μοιράζονται πλήρως.

Οι ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και Ν.Δ στηρίζουν ελαφρά περισσότερο Νίκο Ανδρουλάκη. Οι Ν.Δ. ελαφρά περισσότερο Ν. Ανδρουλάκη. Οι ΣΥΡΙΖΑ και οι «Αριστεροί και Κέντρο Αριστεροί» σαφώς στον Χ. Δούκα. Οι «Κέντρο» και «Κέντρο Δεξιά» στον Ν.Ανδρουλάκη. Οι «Δεξιοί» στον Χ. Δούκα.

Ν. Ανδρουλάκης – Α. Διαμαντοπούλου

Οι του Χ. Δούκα μετακινούνται σχετικά περισσότερο προς τον Ν. Ανδρουλάκη. Οι του Π.Γερουλάνου μοιράζονται πλήρως. Οι του Μ.Κατρίνη προς τον Ν.Ανδρουλάκη. Οι «αναποφάσιστοι» προς τον Ν. Ανδρουλάκη.

Χ. Δούκας- Α. Διαμαντοπούλου

Οι του Ν. Ανδρουλάκη μετακινούνται προς την Άννα Διαμαντοπούλου αναλογικά περισσότερο αλλά και πολλοί προς Χ. Δούκα. Οι του Π. Γερουλάνου αναλογικά περισσότερο προς Χ. Δούκα αλλά πολλοί και προς Άννα Διαμαντοπούλου.

Οι του Μ.Κατρίνη προς την Άννα Διαμαντοπούλου. Οι «αναποφάσιστοι» προς Χ. Δούκα. Οι ΝΔ προς την Άννα Διαμαντοπούλου. Οι ΣΥΡΙΖΑ προς Χ. Δούκα. Οι ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μοιράζονται. Οι ΚΚΕ προς ΧΔ. Οι «Αριστεροί» και «Κέντρο Αριστεροί» προς Χ. Δούκα. Από το «Κέντρο» και «Δεξιά» προς Άννα Διαμαντοπούλου

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα