Δυο ομάδες από την Τουρκία θέλουν τον Βέρμπιτς

Γκαζιαντέπ και Ρίζεσπορ συζητούν για τον Σλοβένο εξτρέμ

Ο Σλοβένος εξτρέμ Μπένιαμιν Βέρμπιτς είναι γνωστό πως έχει τεθεί εκτός πλάνων από τον Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό, δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα από τον Ουρουγουανό προπονητή, ο οποίος δεν τον υπολογίζει.

Οι «πράσινοι» λοιπόν ψάχνουν τρόπο να «απαλλαγούν» από το συμβόλαιό του, κάτι που αυτή την στιγμή είναι ρεαλιστικό να επιτευχθεί μόνο μέσω της αγοράς της Τουρκίας, όπου υπάρχουν ομάδες που έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον Σλοβένο εξτρέμ.

Γκαζιαντέπ και Ρίζεσπορ θέλουν να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους και μάλιστα δείχνουν πρόθυμες να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιό του, κάτι που αποτελεί βασική προϋπόθεση για τον Παναθηναϊκό και είναι ο λόγος που «χάλασε» η μετακίνηση του Βέρμπιτς στον ΑΠΟΕΛ.

Το μεταγραφικό παράθυρο στην Τουρκία πάντως ολοκληρώνεται απόψε και έτσι θα πρέπει οι όποιες εξελίξεις να είναι πολύ άμεσες, ώστε ο παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από το «Τριφύλλι» και να μην μείνει ανενεργός στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα