Μπελάδες στο κεφάλι του έβαλε ο Μπαρτζώκας

Sports Παρασκήνια

Πλήρης σε όλες τις θέσεις ο Ολυμπιακός με τις προσθήκες του Βεζένκοφ και του Φουρνιέ. Φαβορί για την Ευρωλίγκα, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα. Το πιο ακριβό ρόστερ στην ιστορία τους έχουν οι ερυθρόλευκοι. Δεν τους λείπει τίποτα. Αν κάποιος χρειάζεται ενίσχυση πλέον είναι ο Παναθηναϊκός σε δυο θέσεις.

Ως εδώ έχει καλώς.

Οι Αγγελόπουλοι βάλανε το χέρι στην τσέπη και απέκτησαν παικταράδες. Το θέμα είναι τι θα γίνει αν δεν τσουλήσει ο Ολυμπιακός. Αν δηλαδή δεν κατακτήσει την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Φυσικά, κανείς δεν κάνει συμβόλαιο με τους τίτλους. Η αποτυχία στον αθλητισμό είναι. Αλλά, το θέμα είναι ότι σ αυτό το επίπεδο δεν χωρούν αποτυχίες…

Πέρσι, ο Μπαρτζώκας έχασε όλους τους τίτλους από τον Αταμάν. Στην Ευρωλίγκα δεν πήγε καν στον τελικό. Στο ελληνικό πρωτάθλημα ηττήθηκε κατά κράτος. Δεύτεροι τίτλοι το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ δεν έχουν καμία σημασία. Κι όμως ο Μπαρτζώκας δεν πλήρωσε τα λάθη του. Δηλαδή ότι έδιωξε τον Σλούκα και πήρε κάτι τύπους σαν τον Μπραζντέικις με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να χάνει τη μπάλα στα μεγάλα παιχνίδια.

Οι Αγγελόπουλοι δεν του χρέωσαν την αποτυχία. Ποιος ξέρει γιατί; Αντιθέτως, βάλανε λεφτά και ενισχύσανε την ομάδα εκ νέου. Διώξανε βεβαίως και κάποιους παίκτες για να ελαφρύνει το μπάζτετ. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες και -στα χαρτιά- έγινε το ίδιο ισχυρός με τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι, αν ο Γιαννακόπουλος πάρει όλα τα Κύπελλα…

Διότι ο Βεζένκοφ και ο Φουρνιέ δεν είναι σαν τον Λαρεντζάκη… Να παίζουν με το ρολόι και να ακούνε τα μπινελίκια τους….

Ο Μπαρτζώκας με τόσες μεταγραφές δεν έχει καμιά δικαιολογία, αν δεν σαρώσει όλους τους τίτλους… Φουρνιέ, Βεζένκοφ, Έβανς, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, τι άλλα να του πάρουν δηλαδή;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα