ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έχει το δικαίωμα υπογραφής; – Πιθανός υποψήφιος για την προεδρία και ο Φάμελλος

Φήμες ακούγονται πως μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος έθεσε ζήτημα παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας - Κοντά του οι Καπνισάκης, Αντώναρος και Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ποιος έχει τη νομική και αστική ευθύνη να εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ; Ο Στέφανος Κασσελάκης ή ο γενικός διευθυντής Χρήστος Μαυροκεφαλίδης;

Δεν είναι μόνο η αμφισβήτηση της καθαίρεσης Κασσελάκη, ενός εκλεγμένου πρόεδρου για μια τριετία, αλλά και ποιος μπορεί να υπογράφει μέχρι την εκλογή νέου προέδρου.

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς μοιάζει ανεξέλεγχτο με μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, να φέρεται να ζητά την παραπομπή του κ. Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας, και κάποια άλλα μέλη να συμφωνούν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης όμως συνεχίζει τις επαφές του, μιλά με τους συνεργάτες του έχοντας στην πρωτοκαθεδρία τον Μανώλη Καπνισάκη, πλάι στον οποίο προστέθηκε ο Βαγγέλης Αντώναρος, ενώ δραστηριοποιείται και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκείται πίεση στο δοκιμασμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Σωκράτη Φάμελλου, ώστε να βάλει υποψηφιότητα στην προεδρία, με πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να στηριχτεί και από τους «100».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα