Χαμός με Χιμένεθ: Τον αποδοκίμασαν, απάντησε με «φιλάκια»

Η εντός έδρας ισοπαλία της Σέρο Πορτένιο του Μανόλο Χιμένεθ κόντρα στην Σπορτίβο Τρινιντένσε (1-1) έφερε αποδοκιμασίες εις βάρος του Ισπανού προπονητή. Εκείνος αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο απάντησε με… φιλάκια προς την κερκίδα, κάτι που εκλήφθηκε ως πρόκληση από τους οπαδούς.

Λίγη ώρα αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ τα… μάζεψε υποστηρίζοντας πως τα φιλάκια πήγαιναν «… σε μια φίλη μου και σε έναν φίλαθλο σε αναπηρικό αμαξίδιο» και συνέχισε εκνευρισμένος: «Γιατί προσπαθείτε να ανακαλύψετε διάφορα θέματα; Πού ξέρετε πού έστελνα φιλιά; Έχετε να μου κάνετε κάποια ερώτηση για ποδόσφαιρο;».

Η Σέρο Πορτένιο είναι δεύτερη και στο -3 από την Ολίμπια στο πρωτάθλημα Παραγουάης, με τον Ανδαλουσιανό προπονητή να είναι υπό αμφισβήτηση. «Δεν νιώθω πίεση, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί είναι ο βασιλιάς. Η δουλειά μου είναι να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε μέρα, να δουλεύω σκληρά και να είμαι ειλικρινής. Ανησυχώ για το επίπεδο της ομάδας γενικά. Έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε καλύτερα», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα