Πήρε το κύπελλο Ιταλίας και το έκανε ερωτικό βοήθημα

Αποκάλυψη από τον διεθνή Ντανιέλε Αντάνι

Ο Ντανιέλε Αντάνι, τη δεκαετία του ’90 και του ’00 έπαιξε σε ομάδες όπως η Ίντερ, η Φιορεντίνα και η Μπρέσια ενώ χρίστηκε και πέντε φορές διεθνής με την Ιταλία.

Το όνομα του παλαίμαχου στόπερ επανήλθε στο προσκήνιο λόγω μίας απίθανης αποκάλυψης που έκανε αναφορικά με το Κύπελλο που είχε κατακτήσει με τους «βιόλα» το 2001 – με τις λεπτομέρειες να είναι ιδιαίτερα… πικάντικες!

Με δικά του λόγια, «μετά τη νίκη στον τελικό με την Πάρμα, πήραμε το τρόπαιο και πήγαμε να γιορτάσουμε σε ένα καλό εστιατόριο στη Φλωρεντία. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός, σαν να είχαμε πάρει το Champions League. Θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη νύχτα.

Μετά το δείπνο, κατά τις 2-3 τα ξημερώματα, το τρόπαιο εξαφανίστηκε. Πού ήταν; Λοιπόν, την επόμενη μέρα επέστρεψε στα αποδυτήρια. Γιατί; Είχε έρθει στο σπίτι μου και ήταν μάρτυρας μιας νύχτας πάθους με μία κοπέλα.

Ήταν το αντικείμενο πόθου για όλη την πόλη. Το έκλεψα στο δείπνο και το πήρα σπίτι, έμεινε μεταξύ εμένα και της κοπέλας, αποτέλεσε μάρτυρα και εργαλείο ερωτικών παιχνιδιών μαζί της.

Την επόμενη μέτα, όσο πιο καθαρό γινόταν, το πήγα πίσω, λαμπερό και αστραφτερό, στα αποδυτήρια».

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα