Μουρίνιο: «Βουτάει συχνά ο Οσιμέν»

Ντέρμπι Φενέρ-Γαλατά στην Τουρκία

Ζοσέ Μουρίνιο και Βίκτορ Οσιμέν θα συναντηθούν ως αντίπαλοι και στην Τουρκία, με τον πρώτο να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε και τον με δεύτερο να έχει ενταχθεί στη Γαλατασαράι.

Γνωρίζοντάς τον από τις κόντρες τους στη Serie A, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τον Νιγηριανό επιθετικό, λέγοντας ότι το μόνο πρόβλημα που έχει από εκείνον είναι το ότι βουτάει πολύ συχνά, προσπαθώντας να ξεγελάσει τους διαιτητές.

«Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Οσιμέν, στην πραγματικότητα έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Αλλά κάθε φορά που παίζω εναντίον του του μιλάω επειδή δεν μου αρέσει το ότι βουτάει πολύ συχνά. Του είχα πει ότι είναι ένας από τους δύο καλύτερους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, μαζί με τον Σαλάχ. Στο παρελθόν ήταν οι Ντρογκμπά, Ετό, Γουεά. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι. Βουτάει πάρα πολύ. Αυτό είναι το πρόβλημα που έχω μαζί του. Αλλά μετά από 10 λεπτά είμαστε εντάξει. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση και το ότι ήρθε στη Γαλατασαράι είναι πολύ καλό για τον σύλλογο και για του τουρκικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Special One».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα