Ο ΟΦΗ μια ανάσα από τον Σαλσέδο της Ίντερ

Ο 22χρονος Ιταλός φορ δεν έχει ακόμη παρουσία στους Μιλανέζους

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου στην χώρα μας, ο ΟΦΗ προσπαθεί να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης, μετά και την αποχώρηση του Άαρον Ισέκα για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Κρητικοί είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Έντι Σαλσέδο από την Ίντερ!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο 22χρονος Ιταλός φορ με ρίζες από την Κολομβία, βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως οι «νερατζούρι» είχαν δαπανήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του νεαρού άσου το καλοκαίρι του 2019 από την Τζένοα. Διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδας της «σκουάντρα αντζούρα», ο δεξιοπόδαρος επιθετικός πέρασε τα τελευταία χρόνια της καριέρας του στις Ελλάς Βερόνα, Σπέτσια, Μπάρι, Τζένοα, Ελντένσε και Κάλσιο, με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ.

Με την πρώτη ομάδα των Μιλανέζων δεν έχει καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσει επίσημη συμμετοχή, ενώ, στην καριέρα του μετρά 35 γκολ και 10 ασίστ σε 172 συμμετοχές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα