Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή (15/9) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι είναι και πάλι διαθέσιμος στους «πράσινους» που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Πολωνία, ενώ απόντες από την προπόνηση ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν,Ουναΐ και Πελίστρι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (15/09), που γίνεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα, επέστρεψε και συμμετείχε κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo ενώ συνέχισαν με παιχνίδι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ρίχνει το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην επιθετική ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν,Ουναΐ και Πελίστρι».