Θεωρίες συνωμοσίας για τον Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Μπαπέ έφθασε πολύ κοντά στο να υπογράψει στην Λίβερπουλ όταν ήταν παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς υπήρξε προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ωστόσο, η μεταγραφή στους «κόκκινους» δεν έγινε ποτέ και ο Γάλλος επιθετικός, είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, με την διοίκηση της οποίας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οπως αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», η μεταγραφική «βόμβα» παρ’ ολίον να… πυροδοτηθεί το καλοκαίρι του 2022, όταν ο Μπαπέ ήταν απογοητευμένος με την κατάσταση στην Παρί ΣΖ και το «ναυάγιο» στις περιπτώσεις των Μπερνάρντο Σίλβα και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, οι οποίοι δεν εντάχθηκαν στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Λίγους μήνες μετά την επέκταση του συμβολαίου του, ο Μπαπέ αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Λίβερπουλ, καθώς ο αγγλικός σύλλογος προσέφερε 200 εκ. ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας είχε προχωρήσει και στους όρους του συμβολαίου του, ενώ υπήρξε προφορική συμφωνία για την μεταγραφή. Ωστόσο, οι παράγοντες της Παρί ΣΖ προσπάθησαν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο αυτήν την μεταγραφή, απαιτώντας ακόμη και 400 εκ. ευρώ από την Λίβερπουλ.

Γεγονός που εξόργισε τον Μπαπέ, ο οποίος ζήτησε να μην παίξει στην πρώτη αγωνιστική της Ligue 1 κόντρα στην Κλερμόν (5-0). Κάτι που δέχθηκε η Παρί ΣΖ, ανακοινώνοντας ότι ο Γάλλος άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Στο διάστημα που ακολούθησε, οι σχέσεις του Μπαπέ με τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο, αποκαταστάθηκαν σε σημαντικό βαθμό, μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Μαδριλένους.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα