Sold out η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Πουλήθηκαν τα 70.592 εισιτήρια που πάνε στους Άγγλους

Στις 7 Νοεμβρίου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ για το Europa League και τα μαγικά χαρτάκια εξαφανίστηκαν.

Η συνολική χωρητικότητα του σταδίου είναι: 74.310 θέσεις. Στον ΠΑΟΚ αντιστοιχεί το 5% των εισιτηρίων, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA. Τουτέστιν 3.715 φίλαθλοι του Δικέφαλου θα είναι παρόντες στην μεγάλη αναμέτρηση. Αυτά τα εισιτήρια, είναι εξασφαλισμένα για τον ΠΑΟΚ ότι κι αν συμβεί. Τι ισχύει όμως με τα υπόλοιπα, που αντιστοιχούν σε φίλους της Μάντσεστερ; Και είναι για την ακρίβεια: 70.592. Όλα έχουν πουληθεί.
Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ανακοίνωσή της, που δημοσιοποίησε η διοίκηση της Αγγλικής ομάδας. Υπάρχει όμως και μία υποσημείωση: Όσοι φίλαθλοι της Μάντσεστερ που είναι μέλη του συλλόγου και δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και θέλουν να δουν την αναμέτρηση, θα πρέπει να περιμένουν σε μία λίστα αναμονής.

Μπορούν δηλαδή να προχωρήσουν στην διαδικασία αγοράς ενός εισιτήριου μέσα από τα εξουσιοδοτημένα site. Και όταν κάποιος ή κάποιοι από τους φιλάθλους που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο, αποφασίσουν ότι δεν θα βρεθούν στο γήπεδο, τότε όσοι είναι σε λίστα αναμονής, μπορούν να πάρουν σειρά προτεραιότητας. Αυτό ισχύει σε όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα