Χάλγκριμσον: «Η Ελλάδα έχει το πάνω χέρι»

«Χάσαμε τους δύο προκριματικούς αγώνες για το Euro εναντίον της πέρυσι»

H Eθνική μας ομάδα βρίσκεται στο Δουβλίνο όπου αύριο θα αντιμετωπίσει στο «Αviva Stadium» την Ιρλανδία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Νations League.

O προπονητής των γηπεδούχων, Χέιμιρ Χάλγκριμσον, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βγάλει αντίδραση τόσο για την ήττα από την Αγγλία, όσο και για τις δυο ήττες που γνώρισε η Ιρλανδία από την Ελλάδα στα προκριματικά του Euro.

Aναλυτικά:

«Έχοντας τους στην έδρα μας, ελπίζω να μπορέσουμε να αλλάξουμε αυτό που συνέβη στο Euro, τόσο εδώ όσο και εκτός έδρας. Οι παίκτες θα γνωρίζουν την Ελλάδα, είναι πάνω κάτω η ίδια ομάδα.

Νομίζω ότι το Σάββατο ήταν μια καλή εκτίμηση του πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Αγγλία. Θα δούμε πού βρισκόμαστε σε σύγκριση με την Ελλάδα, γνωρίζοντας ότι χάσαμε τους δύο προκριματικούς αγώνες για το Euro εναντίον τους πέρυσι. Έχουν το πάνω χέρι απέναντί μας, οπότε ελπίζω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα από ό,τι κάναμε σε εκείνη την περίπτωση.

Έχουμε το ίδιο προπονητικό επιτελείο που συμμετείχε σε αυτούς τους αγώνες, έχουν μεγαλύτερη εμπειρία απέναντι στην Ελλάδα από εμένα. Ας ελπίσουμε ότι μάθαμε από αυτούς τους δύο αγώνες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα