Νορβηγία: Βασιλικός αετός επιτέθηκε σε δύο ετών κοριτσάκι

Επίθεση σε ένα κοριτσάκι εξαπέλυσε αετός στη Νορβηγία και τραυμάτισε τη μικρή στο κεφάλι

Σοκ : Βασιλικός αετός  στη Νορβηγία  επιτέθηκε σε δύο ετών κοριτσάκι βλέποντας το σαν «θήραμα»

Όπως δήλωσε ο πατέρας του παιδιού στο δημόσιο νορβηγικό τηλεοπτικό δίκτυο NRK, η μόλις 20 μηνών κορούλα του έπαιζε την Κυριακή στην αυλή του αγροκτήματός τους στο Τρόντελαγκ της κεντρικης Νορβηγίας όταν της επιτέθηκε ο αετός.

Έντρομη η μητέρα του κοριτσιού κατάφερε με πολύ κόπο να αποσπάσει τη μικρή από τα νύχια του βασιλικού αετού.

«Ο αετός εμφανίστηκε από το πουθενά»
«Ο αετός εμφανίστηκε από το πουθενά και άρπαξε τη μικρότερη κόρη μας», είπε ο πατέρας.

«Η μητέρα της όρμησε και άρπαξε τον αετό, αλλά αναγκάστηκε να παλέψει για να τον αφήσει να φύγει. Ένας γείτονας επίσης έτρεξε να τη βοηθήσει», πρόσθεσε.

Ο αετός γρατζούνισε το πρόσωπο του κοριτσιού, το οποίο χρειάστηκε επίσης να κάνει ράμματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, είπε ο πατέρας.

Ο θηροφύλακας Περ Κάρε Βίντερταλ σκότωσε τον αετό. Όπως είπε στο NRK το αρπακτικό πτηνό είδε το κοριτσάκι «σαν θήραμα». Η μητέρα και ο γείτονας χρησιμοποίησαν ξύλα για να τον κρατήσουν σε απόσταση καθώς ο αετός επέστρεφε συνέχεια.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/norbigia-aetos-epitethike-se-dihrono-koritsaki-san-thirama-ton-skotose-thirofylakas”>Σοκ στη Νορβηγία: Βασιλικός αετός επιτέθηκε σε δύο ετών κοριτσάκι σαν «θήραμα» -Σοκάρουν οι περιγραφές – iefimerida.gr</a></p>

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα