Ο Παππάς θα εκπροσωπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΔΕΘ

Πανηγυρική δικαίωση του iapopsi.gr που είχε προβλέψει από τις 28 Αυγούστου ότι ο Κασσελάκης μόνο ιδιωτικά θα επισκεφθεί την ΔΕΘ

Το βράδυ της 28ης Αυγούστου, όταν πέρασε με το ζόρι η πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, η iapopsi.gr προέβλεψε ότι ούτε στην ΔΕΘ δεν θα προλάβει να πάει ο νυν πρόεδρος, γράφοντας ότι θα την επισκεφθεί ιδιωτικά μαζί με τον σύζυγο του Ταίλερ Μάκμπεθ.

Και ως φαίνεται αυτό θα γίνει. Η Κεντρική Επιτροπή, η οποία τον καθαίρεσε με την πρόταση μομφής δεν του επιτρέπει να εκπροσωπήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Έτσι μετά την αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε όπως τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπήσει στην ΔΕΘ ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Νίκος Παππάς. Κάτι που το ανακοίνωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.

Σε 15 ημέρες, το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου θα συνέλθει εκ νέου η ξανά Κεντρική Επιτροπή για να αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα εκλογών. Τότε θα αποφασιστεί η ανακήρυξη έκτακτου συνεδρίου για υποψηφιότητες. Αυτό σημαίνει ότι για το έκτακτο συνέδριο θα εκλεγούν νέοι σύνεδροι και όχι αυτοί οι χειροκροτητές του Στέφανου Κασσελάκη που είχαν κατακλύσει τον χώρο τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Τις επόμενες ημέρες θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα