Τσιτσιπάς: «Τα χρήματα δεν είναι ο τελικός στόχος»

«Ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο»

Τη φιλοσοφία του για την αξία των χρημάτων ανέλυσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ένα μήνυμα στο Instagram τονίζοντας πως ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο.

Στη σειρά φωτογραφιών που ανέβασε βλέπουμε τον ίδιο, τη σύντροφό του, τενίστρια Πάολα Μπαντόσα, αλλά και τους γονείς του.

«Ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο μου έδειξε ότι τα χρήματα δεν είναι ο τελικός στόχος, αλλά ένα εργαλείο για ελευθερία – ελευθερία για εξερεύνηση, σύνδεση και πλήρη ζωή. Όπως είπε και ο Σωκράτης, “Αυτός που δεν είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει, δεν θα ήταν ευχαριστημένος με αυτά που θα ήθελε να έχει”. Ο αληθινός πλούτος βρίσκεται στις εμπειρίες και τον χρόνο, ένα μη μετρήσιμο νόμισμα που πρέπει να αγαπάμε.

Μέσα από τα ταξίδια μου, έμαθα να αγαπώ τον πλανήτη μας, βυθίζοντας τον εαυτό μου στην ομορφιά του και ευθυγραμμίζοντάς τον με τις αξίες μου. Η ανταμοιβή δεν είναι μόνο στα μέρη που έχω δει, αλλά στο πώς με έχουν διαμορφώσει – βαθύνοντας την εκτίμησή μου για τη ζωή και τις ατέλειωτες δυνατότητές της.

Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν στιγμές ουσιαστικής σημασίας – ανθρώπους που κυνηγούν όνειρα, τοπία που έχουν τεράστια αξία και αντανακλάσεις στο πέρασμα του χρόνου. Κάθε ένα μου θυμίζει τις πολυπλοκότητες της ζωής, τον χορό ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον και το κοινό ταξίδι που όλοι αγκαλιάζουμε στην επιδίωξη του σκοπού και των ονείρων», ανέφερε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα