Έβγαλε όπλο στον διαιτητή ο πρόεδρος της Τάγιερες

Οργή για το σπρώξιμο της Μπόκα Τζούνιορς

Χαμός στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής με το σπρώξιμο που έχει η Μπόκα Τζούνιορς απ’ τους διαιτητές. Η Τάγιερες έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με την Μπόκα και ο πρόεδρός της παρουσιάστηκε να απειλεί με… όπλο τον ρέφερι για γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Η Μπόκα επικράτησε στα πέναλτι με 8-7, αλλά το γκολ του Μπράιαν Αγκίρε που προηγήθηκε δημιούργησε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά της Τάγιερες. Το γεγονός ότι η μπάλα είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου πριν από το γκολ δεν παρατηρήθηκε από τον διαιτητή Μέρλος, γεγονός που πυροδότησε τη δυσαρέσκεια της Τάγιερες.

Ο πρόεδρος της Τάγιερες, Αντρέ Φάσι, εξέφρασε δημόσια την οργή του, κατηγορώντας τον διαιτητή για επαναλαμβανόμενες άδικες αποφάσεις εις βάρος της ομάδας του. Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο Φάσι φέρεται να είχε έντονη διαμάχη με τον Μέρλος στα αποδυτήρια. Υπήρξαν μάλιστα αναφορές στα αργεντίνικα μέσα, όπως το “tycsports”, ότι ο Φάσι έβγαλε όπλο για να απειλήσει τον διαιτητή, κάτι που εντείνει την σοβαρότητα της υπόθεσης.

Ο ίδιος ο Φάσι ισχυρίστηκε ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που του επιτέθηκε πρώτος, και προανήγγειλε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. Οι εξελίξεις αυτές αναδεικνύουν τα βαθιά προβλήματα στη σχέση ομάδων και διαιτητών στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα