Πολάκης – Ακρίτα: Η κόντρα καλά κρατεί

Διάλογος μέσω των social media μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Έλενας Ακρίτα σε ύφος μπλαζέ.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε γράψει στο Facebook για την τοποθέτηση του Πολάκη στο ζήτημα της τεκνοθεσίας «Ούτε καλημέρα – Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου», για να της απαντήσει ο ίδιος με νέα ανάρτησή του.
«Για να τελειωνει η συνειδητη σπεκουλα απο ορισμενους που προσπαθουν να αντιπαρατεθουν στη χθεσινη προγραμματικη μου ομιλια λεγοντας «ο Πολακης ειναι αντίθετος στην τεκνοθεσια-υιοθεσια και για τα ομοφυλα και τα ετερόφυλα ζευγαρια»! αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Ναι ειμαι αντίθετος και το εχω πει πολλες φορες, στην τεκνοθεσια μεσω ΠΑΡΕΝΘΕΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ και στα ομοφυλα και στα ετεροφυλα ζευγαρια! Η απαντηση στο γιατι ειναι αυτα που συνεβησαν στην κλινικη υποβοηθουμενης αναπαραγωγης στα Χανια με την αγοραπωλησια βρεφων! Προφανως και δεν εννοουσα την υιοθεσία. Βρειτε κατι άλλο να αντιπαρατεθειτε στην ομιλα που εκανα χθες! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ…»

Τη θέση του για την τεκνοθεσία εξέθεσε ο Παύλος Πολάκης στη διάρκεια της απάντησής του στον Στέφανο Κασσελάκη.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε σε κάποιο σημείο πως είναι «αντίθετος με την τεκνοθεσία και για τα ετερόφυλα και όχι μόνο για τα ομόφυλα», με την κα Ακρίτα να απαντά: «Ούτε καλημέρα – Έλενα Ακρίτα, Μητέρα του Παύλου».

akrita_post

Θυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα, όταν ήταν πατρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου, υιοθέτησαν το 1992 τον γιο τους, Παύλο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα