Στο Δουβλίνο αύριο η αποστολή της Εθνικής

Την Τρίτη ο αγώνας με την Ιρλανδία

H Εθνική Ελλάδας ήταν ουσιαστική στη διαδικασία του Nations League με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει το ντεμπούτο του, καθώς χθες το βράδυ επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας.

Αυτή ήταν η 10η νίκη της «γαλανόλευκης» σε 19 αναμετρήσεις, με τους Φιλανδούς να έχουν 6 νίκες και τα υπόλοιπα τρία ματς να έχουν λήξει ισόπαλα.

Μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στην τέταρτη συμμετοχή του στο Nations League, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει 12 νίκες, 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Τα γκολ της είναι 23-8, με τον Τάσο Μπακασέτα να έχει σκοράρει 5 φορές και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής.

Πλέον η «γαλανόλευκη» στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, η οποία χθες ηττήθηκε με 2-0 από την εθνική Αγγλίας. Νοκ άουτ για τους Ιρλανδούς είναι ο Σίμους Κόουλμαν, αφού ο αμυντικός της Έβερτον αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Από την πλευρά της, η Ελλάδα έχει προπόνηση σήμερα το απόγευμα (στις 18:30/κλειστή) στο προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου και θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Ιρλανδία, και θα ακολουθήσει η προπόνηση (21:30) στο Aviva Stadium. Το ματς είναι προγραμματισμένο την Τρίτη (10/9) στις 21:45.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα