Υμνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων ο Οσμάν που πήρε ο Παναθηναϊκός (τουμπεκί από τα sites) (pic)

Επειδή η «Α» και η iapopsi.gr δεν παίζουν με τα ελληνοτουρκικά και τις «προσεγγίσεις» και τις βαθιές υποκλίσεις του Γεραπετρίτη στον Ερντογάν μέσα στο Μαξίμου, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έκανε μεγάλη γκάφα με την απόκτηση του Τούρκου μπασκετμπολίστα Τσεντί Οσμάν, υμνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Όταν ο ίδιος ο προπονητής τιου Παναθηναϊκού Αταμάν δήλωσε ότι ο Μητσοτάκης του… εμπιστεύτηκε την ελληνοτουρκική φιλία, είναι απαράδεκτο ο Παναθηναϊκός του πατριώτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρνει ένας παίκτη ο οποίος έγραψε όπως βλέπετε στην φωτογραφία.
Πριν από μερικούς μήνες παρόμοια ανάρτηση είχε κάνει και ο Ακαϊντίν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Αρνήθηκε να την κατεβάσει κι ο Αλαφούζος τον ξεφορτώθηκε αμέσως.
Τι θα κάνει τώρα  Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που διαπιστωμένα είναι πατριώτης; Τι θα βάλει υπεράνω; Τον Παναθηναϊκό ή την Ελλάδα και τα ύπουλα παιχνίδια που παίζουν καθημερινά οι Τούρκοι;
Κι αν ξεσηκωθούν οι Ποντιακοί σύλλογοι, ποια θα είναι η αντίδραση της κυβέρνησης; Ο Οσμάν έχει μίσος για τους Πόντιους και είναι υπέρμαχος της Γενοκτονίας του 1914-19, όταν ο Κεμάλ έσφαξε 353.000 Έλληνες του Πόντου. Αυτό ο Οσμάν το αναφέρει ως απελευθέρωση.
Είναι απορίας άξιον πως ΚΑΝΕΝΑ site δεν γράφει κουβέντα για τα ποσταρίσματα του μισέλληνα Οσμάν.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα