ΣΥΡΙΖΑ: Άμεσα εκλογές από τον Κασσελάκη ζητούν με επιστολή 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν τον κείμενο, με το οποίο ζητούν εκλογές από τον Στέφανο Κασσελάκη βρίσκονται οι Ζανέτ και Γιώργος Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Σπίρτζης, Γεροβασίλη, Νοτοπούλου, Ραγκούσης, Κεδίκογλου και άλλοι

Το κείμενο που έστειλαν λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν το υπογράφουν 87, αλλά 100, ενώ τονίζεται πως αν Στέφανος Κασσελάκης δεν σηκώσει το γάντι και δεν πάει σε εκλογές, τότε οι «87» θα προχωρήσουν σε πρότασης μομφής.
«Ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, οφείλει επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη και να προκηρύξει εκλογές Προέδρου. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο.

Τα μέλη αυτά χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για τον πρόεδρο του κόμματος αναφέροντας ότι «δεν είμαστε διατεθειμένοι να νομιμοποιούμε ένα μεταλλαγμένο κόμμα, που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στη δημοκρατία, στις αρχές και τις αξίες μας και στη διαφορετική άποψη. Αυτό θα πρέπει να είναι και το επίδικο όλω ν των συντροφισσών και των συντρόφων σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία, που διακινδυνεύει εν τοις πράγμασι την ενότητα μας». Καταλήγει μάλιστα με το αίτημα προς την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη να προκηρύξει εκλογές. Το κείμενο υπογράφεται από 99 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα