Εθνική Ελλάδος όπως… ΑΠΟΕΛ για τον Ιβάν

Sports Παρασκήνια

To Σάββατο κόντρα στη Φινλανδία η Εθνική ανδρών κάνει μια νέα αρχή. Στο τιμόνι της βρίσκεται ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο προπονητής που έγινε Ομοσπονδιακός για πρώτη φορά, μπορεί να οδηγήσει τη γαλανόλευκη ξανά στο δρόμο των επιτυχιών.

Η αποκορύφωση της καριέρας του Σέρβου τεχνικού ήρθε στον ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2011-2012, όταν η ομάδα κατάφερε το ακατόρθωτο. Υπό την καθοδήγηση του Ιβάν, ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Champions League, αφήνοντας άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Το επίτευγμα αυτό δεν ήταν απλά μια νίκη, αλλά μια απόδειξη της ικανότητας του Γιοβάνοβιτς να οραματίζεται και να πραγματοποιεί όνειρα.

Ο δρόμος προς τους «8» ήταν γεμάτος προκλήσεις. Κάθε αγώνας ήταν δοκιμασία για την ομάδα και τον προπονητή της. Από τη φάση των ομίλων μέχρι τους αγώνες νοκ-άουτ, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε μεγάλους αντιπάλους και κατάφερε να επιβληθεί, χάρη στην τακτική ιδιοφυΐα του Ιβάν και την αφοσίωση των παικτών του. O Γιοβάνοβιτς είναι ικανός, δίκαιος και «δένεται» με τους ποδοσφαιριστές. Η επιλογή του ήταν ιδανική. Εμπρός λοιπόν Εθνική Ελλάδος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα