Όπως έστρωσε ο Μπαλτάκος θα κοιμηθεί

Sports Παρασκήνια

Για πολλά μπορεί να κατηγορήσει κανείς τον Βαγγέλη Γραμμένο κατά τη διάρκεια της θητείας του στην προεδρία της ΕΠΟ. Αυτά σχετίζονται με τις αποφάσεις που πήρε η διοίκησή του, καθώς αποδείχτηκε πως επί ημερών του το ποδόσφαιρο τελμάτωσε αν δεν οπισθοδρόμησε. Ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε η θητεία του, πήρε ως κύριος το καπελάκι του κι επέστρεψε στην εργασία του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τάκης Μπαλτάκος έπραξε κάτι ανάλογο; Η παρουσία του ήταν ακόμη χειρότερη απ’ αυτή του Βαγγέλη Γραμμένου. Ψάχτηκε από δω, ψάχτηκε από κει για να μπει σε μια καλή θέση στην ΕΠΟ, αλλά… δεν. Έπεσε σε τοίχο. Και τι έκανε; Άρχισε τις… καταγγελίες για τη διαιτησία. Το πως έγιναν οι νέοι πίνακες, καθώς είδε τους δικούς του ανθρώπους να κατεβαίνουν από το τρένο.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν το άφησε έτσι αυτό. Απάντησε άμεσα με ανάθεση σε ορκωτούς λογιστές ελέγχου του διαστήματος που ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ ο Τάκης Μπαλτάκος.

Στο πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ, είχε γίνει αναφορά για α) πιθανολόγηση αδικαιολόγητων χρεώσεων τιμολογίων σε βάρος της ΕΠΟ, β) χορηγικές συμβάσεις χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα για την ΕΠΟ και γ) αδυναμία ελέγχου, λόγω μη προσκόμισης στοιχείων, των αποφάσεων για προμήθειες και των διαδικασιών ανάθεσης υπηρεσιών. Όπως έστρωσε ο Τάκης Μπαλτάκος θα κοιμηθεί…

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα