Οι… Ολυμπιακάρες Φορτούνης και Ποντένσε έχουν άλλο Θεό

Sports Παρασκήνια

Αρκετή Ολυμπιακοφροσύνη πούλησαν οι… Ολυμπιακάρες Κώστας Φορτούνης και Ντανιέλ Ποντένσε. Οι δυο παίκτες έβγαζαν και προσέφεραν συναίσθημα, αλλά όταν ήρθε η ώρα της αλήθειας, παρά τις οικονομικές υπερβάσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έτρεξαν εκεί που βρήκαν περισσότερα χρήματα. Περίπατο πήγε η αγάπη για τον Ολυμπιακό. Και πρόκειται για δυο παίκτες που περισσότερα πήραν απ’ αυτά που έδωσαν στην ομάδα του Πειραιά.

Επαγγελματίες λέει είναι. Σωστά. Αλλά όχι να θέλουν να συγκαταλέγονται στις σημαίες της ομάδας του Πειραιά. Τίμησαν τα ερυθρόλευκα όσο έπαιζαν, αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει ομάδα της καρδιάς ούτε για τον Φορτούνη, ούτε για τον Ποντένσε. Γιατί κανένας τους δεν άκουσε την καρδιά του.

Ο Ποντένσε ήταν βασιλιάς στην Ελλάδα. Στα όπα όπα τον είχαν. Ακόμη και όταν ήταν στα κάτω του, δεν τον αμφισβήτησαν. Του έδωσαν ευκαιρίες, τις οποίες άρπαξε κι έδειξε στοιχεία του καλού του εαυτού. Ο κόσμος πίστευε πως θα πίεζε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε τη Γουλβς προκειμένου να επιστρέψει στον ποδοσφαιρικό του παράδεισο. Και τι έκανε τελικά; Τήρησε εντελώς ψυχρή και επαγγελματική στάση. Λες και ήταν κάποιος που δεν έχει περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό και απλά διαπραγματευόταν ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Τα ίδια και χειρότερα για τον Φορτούνη. Γιατί αυτός εκτός των άλλων είχε το περιβραχιόνιο, ευεργετήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, όταν δυο φορές τραυματίστηκε σοβαρά κι έμεινε πολλούς μήνες εκτός δράσης και μεγάλωσε στον Ολυμπιακό.

Αν λοιπόν πολλοί φίλαθλοι έχουν για Θεό τους τον Ολυμπιακό, Φορτούνης και Ποντένσε έχουν για Θεό τους το χρήμα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα