Τσίπρας, Κουτσούμπας και Κασσελάκης για πρώτη φορά συμφωνούν…

Φαίνεται πως οι τρεις πολιτικοί ηγέτες συμφωνούν τουλάχιστον πως ο σκηνοθέτης Θεόδωρος Τερζόπουλος αξίζει της προσοχής τους

Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκαν οι δύο πρώτοι στην παράσταση χθες και ο τρίτος θα την παρακολουθήσει σήμερα «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του Θεόδωρου Τερζόπουλου.

Στο κατάμεστο Ηρώδειο κάθισαν στην πρώτη σειρά, χθες το βράδυ, δίπλα δίπλα ο Αλέξης Τσίπρας, που συνοδευόταν από τη σύντροφό του, Μπέττυ Μπαζιάνα και τους γιους τους με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Παράλληλα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως την ίδια παραστάση θα παρακολουθήσει απόψε το βράδυ ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Πρόκειται για την τραγωδία που ξεσήκωσε τον κόσμο που ήταν παρόν αλλά και πολιτικές αντιδράσεις, όταν ανέβηκε στις 12 και 13 Ιουλίου, στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. 19.000 θεατές χειροκρότησαν όρθιοι τον Θεόδωρο Τερζόπουλο και τους συμμετέχοντες ηθοποιούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα