Παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι σε «Αυγή» και «Στο Κόκκινο»

ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για αναλγησία σε «Αυγή» και «Στο Κόκκινο» -Ενισχύει τους εργαζόμενους με 400 ευρώ

Για «αναλγησία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η ΕΣΗΕA, η οποία αποφάσισε να παράσχει οικονομική στήριξη στο απλήρωτο προσωπικό των δύο κομματικών μέσων (Αυγή,105.5 Στο Κόκκινο).

Οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν νέες κινητοποιήσεις το προσεχές Σαββατοκύριακο, όταν και θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με ανακοίνωση τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων Ιουλίου και Αυγούστου στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

Δύο μήνες απλήρωτοι έχουν συμπληρώσει πλέον οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και την εφημερίδα «Η Αυγή», ενώ στην μεγάλη πλειοψηφία τους δεν έχει καταβληθεί ούτε καν το επίδομα άδειας.

Η κατάσταση βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο για πολλούς, με την ΕΣΗΕΑ να ανακοινώνει την απόφασή της «να ενισχύσει οικονομικά τους συναδέλφους με το ποσό των 400 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπισθούν όσο γίνεται άμεσα προβλήματα διαβίωσης». Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το ποσό αυτό θα διατεθεί από το Απεργιακό Ταμείο της ΕΣΗΕΑ.

Παράλληλα, το Σωματείο καταγγέλλει «την απαξιωτική στάση που τηρεί ο βασικός μέτοχος, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, απέναντι στους εργαζόμενους και στα Μέσα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα