Στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Μανωλάς;

Χάλασε η μεταγραφή του διεθνή στόπερ στη Ρόμα

Χθες όλα έδειχναν πως ο Κώστας Μανωλάς θα επέστρεφε στην πολυαγαπημένη του Ρόμα, όμως υπήρξε πλήρης ανατροπή και το ενδεχόμενο να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Έλληνας διεθνής στόπερ είναι ανοικτό.

Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν πως χθες το βράδυ ο Μανωλάς τα είχε βρει σε όλα με τους «τζιαλορόσι». Η συμφωνία θα ήταν μονοετούς διάρκειας, με τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού να λαμβάνει 450 χιλιάδες ευρώ και να γίνεται ο πέμπτος στόπερ στην άμυνα. Η Ρόμα άλλωστε απέκτησε και τον Χούμελς για την άμυνα και ήδη έχει τους Εντικά, Μαντσίνι και Ερμόσο.

Ωστόσο τις πρωινές ώρες τα δεδομένα άλλαξαν και η Ρόμα φέρεται να έκανε πίσω. Ο λόγος; Ο Ντανιέλ Ντε Ρόσι επέλεξε να εμπιστευτεί τον 17χρονο Φεντερίκο Ναρντίν και να του δώσει την ευκαιρία να εξελιχθεί μέσα από τη συμμετοχή σε κάποιους αγώνες. Κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να συμβεί εάν ο Μανωλάς επέστρεφε στους «τζιαλορόσι».

Ο Ναρντίν βέβαια αποτελεί το next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου. Πρωταγωνιστής τόσο στην κ17 της Ρόμα όσο και στην αντίστοιχη της Εθνικής Ιταλίας, όπου με αμφότερες στέφθηκε πρωταθλητής. Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και ήδη αρκετές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον δανεισμό του. Ο Ντε Ρόσι ήταν κάθετος προς την παραμονή του και η εξέλιξη στο θέμα του Μανωλά δείχνει πως τον υπολογίζει κανονικά, με τον Έλληνα στόπερ από την άλλη να συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που είναι πλέον πολύ πιθανό να είναι ο δικέφαλος του βορρά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα