Άρχισε η προπώληση για το FIBA EuroBasket 2025

Οι αγώνες της Εθνικής μας στην Κύπρο

Η προπώληση εισιτηρίων για το μεγαλύτερο μπασκετικό γεγονός της Ευρώπης ανοίγει σε πολύ λίγο!

Η ώρα που τόσο περίμενες έχει σχεδόν φτάσει!

Από σήμερα (4/9/2024) στις 20:00 μπορείς να κλείσεις τα εισιτήριά σου για να παρευρεθείς στο FIBA ​​EuroBasket 2025, το οποίο θα διεξαχθεί στην Κύπρο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό από τις 28 Αυγούστου 2025 έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2025, με τη συμμετοχή της διοργανώτριας Κύπρου, της συνεργάτιδας ομοσπονδίας Ελλάδας* και άλλων τεσσάρων κορυφαίων εθνικών ομάδων της Ευρώπης, οι οποίες θα προκύψουν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2025.

(* Σε περίπτωση που η Εθνική Ελλάδας προκριθεί στη τελική φάση, κάτι που είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί κατά το επόμενο «παράθυρο» προκριματικών τον Νοέμβριο του 2024, μετά τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι τώρα).

Γίνε 1 με τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές της Ευρώπης, δες live τις καλύτερες εθνικές ομάδες της ηπείρου να αγωνίζονται για τον πολυπόθητο τίτλο και ζήσε αξέχαστες στιγμές απολαμβάνοντας ένα ανεπανάληπτο αθλητικό υπερθέαμα!

Εξασφάλισε τη θέση σου σήμερα και ζήσε από κοντά μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο!

Κλείσε εισιτήρια

Όροι και προϋποθέσεις:

Η κάθε αγορά έχει όριο τα 6 εισιτήρια.

Μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου & άτομα Κυπριακής Εθνικότητας:

Για άτομα ηλικίας >14 ετών, μόνιμους/ες κατοίκους Κύπρου αλλά και τα άτομα Κυπριακής Εθνικότητας ανεξαρτήτου τόπου διαμονής, η κάρτα φιλάθλου είναι υποχρεωτική για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Σε περίπτωση που δεν προϋπάρχει, μπορεί κανείς να την προμηθευτεί ΕΔΩ.

Άτομα μη Κυπριακής Εθνικότητας με μόνιμη κατοικία εκτός Κύπρου & άτομα ηλικίας <14 ετών:

Τα άτομα ηλικίας <14 ετών, καθώς και τα άτομα μη Κυπριακής Εθνικότητας με μόνιμη κατοικία εκτός Κύπρου, καλούνται να συμπληρώσουν τύπο και αριθμό πιστοποιητικού.

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα