Στον Παναθηναϊκό ο Μαροκινός Αζεντίν Ουνάχι

Ο 24χρονος χαφ ήρθε στην Αθήνα και υπογράφει τον δανεισμό του απ’ την Μαρσέιγ

Την απόκτηση του Αζεντίν Ουνάχι ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός!

Ο Μαροκινός έφτασε στην Αθήνα θα περάσει από ιατρικά και εργομετρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει τον δανεισμό του, ο οποίος θα γίνει με ενοίκιο ύψους 500 χιλ. ευρώ από τη Μαρσέιγ. Παράλληλα, στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει και ρήτρα αγοράς από πλευράς του Παναθηναϊκού, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος χαφ θα αποτελέσει μια σημαντική ενίσχυση για τους «πράσινους» στον άξονα.

Ο Ουνάχι θα ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα και όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του, τότε θα πετάξει ξανά για Ελλάδα όπου θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.

Ιδιαίτερη αναφορά στου οπαδούς του Παναθηναϊκού έκανε ο Ουνάχι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

«Θυμάμαι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά πέρσι και το πόσο ζεστή ήταν η ατμόσφαιρα και χαίρομαι που θα τους ξαναδώ. Ξέρω ότι και στο Βελοντρόμ και στην Αθήνα οι ατμόσφαιρα είναι από τις πιο καυτές. Έχω δει πολλούς αγώνες και το πώς στηρίζουν την ομάδα και είναι κάτι που θέλω να το ξαναζήσουμε», ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε:

«Όπως είπα και πριν να ήταν μία πολύ δύσκολη επιλογή και την οποία έκανα μία μέρα πριν όταν μίλησα με τον προπονητή. Αλήθεια είναι ότι είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα, όταν μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή και με τον πρόεδρο. Πρέπει να πω ότι βρέθηκα σε μία κατάσταση δύσκολη στη Μαρσέιγ και ήθελα να πάω σε μία ομάδα η οποία με εμπιστεύεται. Ακριβώς αυτό ήταν και το project που θα ήθελα να συμμετάσχω και αυτό είναι το project όλης της σεζόν στον Παναθηναϊκό. Από κει και πέρα αυτό το οποίο είναι γνωστό είναι ότι έχω αυτοπεποίθηση στον εαυτό μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι έχω ταλέντο και μπορώ να τα καταφέρω. Μπορώ να δείξω ακριβώς όσα θα ήθελα. Δεν ήταν η εύκολη λύση για μένα αλλά αυτό το οποίο ήθελα να κάνω είναι να έρθω σε μία ομάδα η οποία να μου δείξει εμπιστοσύνη και να με πιστεύει».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα