Ο Αζεντίν Ουναχί καταλήγει στον Παναθηναϊκό

0 24χρονος Μαροκινός χαφ προβάρει τα πράσινα

Ο Αζεντίν Ουναχί καταλήγει στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με την ”Equipe” και άλλα γαλλικά Μέσα, o 24χρονος Μαροκινός χαφ πήρε την απόφαση να ντυθεί στα πράσινα.

Μετά και το δημοσίευμα της ”Equipe”, όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του παίκτη. Ο Παναθηναϊκός περιμένει την άφιξη του Ουναχί προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο παίκτης πρόκειται να δηλωθεί κανονικά και στην ευρωπαϊκή λίστα, καθώς η σχετική διορία λήγει αύριο (4/9) το βράδυ στις 12. Αυτό προφανώς σημαίνει ότι το deal θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ώρες.

Ο διεθνής άσος, με τις 30 συμμετοχές (5 γκολ) στην εθνική Μαρόκου (αγωνίστηκε και στο τελευταίο Μουντιάλ) αναμένεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ έναντι 500.000 ευρώ και οψιόν αγοράς στα 11,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την “L’ Equipe”.

Στο Σαμπιονά μετράει συνολικά 75 συμμετοχές (Ανζέ-Μαρσέιγ), ενώ με τους Μασσαλούς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 44 παιχνίδια με 3 γκολ και μια ασίστ. Μάλιστα έπαιξε βασικός πέρυσι και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα