Τέλος από ΣΚΑΪ και Καθημερινή η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου

«Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου. Ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν»

Σε ανάρτησή της σε προσωπική της σελίδα στα social media, η Ιωάννα Μάνδρου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και την εφημερίδα Καθημερινή. 

Η δημοσιογράφος στο post της ευχαρίστησε την ιδιοκτησία, τη διεύθυνση και τους συναδέλφους της για την 15ετή συνεργασία.

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια αποχωρώ από την Καθημερινή. Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου. Προσπάθησα και ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν και πρωτίστως του Θέμη Αλαφούζου και του Αλέξη Παπαχελά. Ένας κύκλος κλείνει. Και για μένα δύσκολα γιατί η αποχώρησή μου από την Καθημερινή με οδήγησε σε αποχώρηση και από το ΣΚΑΪ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, που μόνο θετικά έχω αποκομίσει. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου με ειλικρινή λύπη. Πρωτίστως τον Γιάννη Αλαφούζο, τον διευθυντή μας Βασίλη Παπαδρόσο, τη φίλη μου τη Σια Κοσιώνη και τους αγαπημένους συναδέλφους μου. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!».

Ioanna_Mandrou

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα